Hvilken udbyder skal du vælge?

Søgeresultater: Bredbånd udbydere for dette område nedenfor er listen over bredbånd udbydere opererer i alle eller en del af tællingen blok til ovenstående adresse. At finde internetudbydere med den hurtigste upload og download hastigheder faktisk testet af brugere over hele verden, besøge ‘s Net indeks klik på kortet for at bore ned til dit område og rul ned til placeringen af internetudbydere hastighed indeks (tilgængelige for download og upload hastigheder så godt som netværk kvalitet).

3. Vodafone (de er gode på deals, de har lovet mig mere end 5 Mbps og jeg vil ikke have stadigt mindre end hastigheden) – 1 dag – 16 Mbps – jeg var så begejstret for min nye internet – anden dag – 8 Mbps og så videre indtil jeg ikke kan engang nå selv 4 Mbps :)) hver gang jeg kalder dem , de fortæller mig, det er et problem med det sted, hvor jeg bor eller af anden grund, men ikke de fejl.

I den forløbne uge, har vi talt meget om behovet for mere gennemsigtighed og bruger kontrol til beskyttelse af personlige oplysninger på internettet, så det kun passende at FCC officielt har vedtaget sin nye privacy regler for internetudbydere, der vil kræve bredbånd udbydere til at være meget mere eksplicit med hensyn til hvilke oplysninger, det indsamler og deler med andre, og giver (for det meste) klare “opt-in” krav på nogle af denne dataindsamling.

Uanset om du har for nylig flyttet og har brug for din utilities tilsluttet for første gang, eller du køber et hjem og ønsker at kontrollere din familie kan have en hurtig internetforbindelse til at komplimentere din investering, eller du har haft en dårlig oplevelse med din nuværende internetudbyder og leder for at ændre, kan vi hjælpe informere dig om dine muligheder og finde en udbyder der virker for dine behov.

1. download ydelse og ‘op til’ hastigheder: velsagtens mere vigtige end hvilken bredbånds udbyder er billigere, bredbånds-udbyder, der vil tilbyde dig den bedste service er normalt en, der kan give hurtigere hastigheder med en større, eller endog helt ubegrænset, Download ydelse.

Comcast har forårsaget disse forslag “irrationelle” og forskellige tror tankskibe betalt af de bredbånd udbydere forsøgte at fortælle verden, at fattige mennesker nyder godt af en mangel på privatliv og magisk nye undersøgelser kom ud at hævde, at bredbånd udbydere er nuttede og elskelige, i stedet for snarfing op alles data.

Det ser ud som i dag kan du ikke gøre noget uden internet†“arbejde, fritid og endda sociale cirkler stole på en slags internet connection— så det giver mening at en af vores mest stillede spørgsmål er, hvem der er den hurtigste internetudbyder nær mig? â € det er en ligetil spørgsmål med en mindre end ligefremme svar.

Minimum garanteret hastighed vises i øjeblikket af en række udbydere på tidspunktet for et salg, men med nogle det er i øjeblikket svært at finde, â € sagde Andrew Ferguson at gøre garanteret hastigheder mere fremtrædende på tværs af alle udbydere er et vigtigt skridt, men det kræver fremhæver, at det garanterede omhandlede omdrejningstal er normalt forbindelseshastighed til routeren provideren leverer.

Med et strøg af den legendariske pen, den føderale kommunikation Commission†“det samme organ, der skal være den â €˜cop på beat’ når det kommer til at sikre passende forbrugerbeskyttelse protections— forlader bredbånd kunder uden garanti, deres udbydere vil opbevare deres data sikker, â € sagde Mignon Clyburn, FCCS eneste demokratiske kommissær, i en afvigende udtalelse.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.