Børns søvntimer anbefalet efter alder

Du kan være nysgerrig efter de anbefalede søvntimer for dit barn som forælder. Mens de anbefalede timers søvn for hvert barn er forskellige, er der generelle retningslinjer, der kan bruges til at guide børn i forskellige aldre læs artiklen. Disse timer kan variere, men dit barn skal få mindst ni timers søvn hver nat. Børn i alderen et til tre år går typisk i seng mellem kl. 7 og 9 .m og vågner op mellem kl. 6 og 8 .m.

Baseret på udviklingsstadiet kan de anbefalede timers søvn for hver alder også variere. For eksempel har spædbørn brug for mere søvn end voksne. Deres behov ændrer sig ikke, når de først er i teenageårene. Tracey L. Steierer, lektor i neurologi ved Johns Hopkins University siger, at voksne i alderen 18 år og ældre bør få 7 til 9 timers søvn hver nat. Når vi bliver ældre, falder vores søvnbehov, hvilket kan betyde, at vi har brug for mindre søvn.

Søvn er afgørende for vores mentale og fysiske sundhed. Ifølge National Sleep Foundation er søvn afgørende for mental, fysisk og følelsesmæssig sundhed. Børn og teenagere kan være i stand til at fungere bedre på mindre søvn end voksne, men voksne bør ikke lide af mangel på søvn. Utilstrækkelig søvn kan have alvorlige konsekvenser for dit helbred. Tal med din læge om de bedste anbefalinger baseret på din alder og sygehistorie.

De anbefalede søvntimer for hver alder er forskellige afhængigt af deres kognitive stadium. For børn i skolealderen skal de anbefalede søvntimer være mellem 8 og 9 p.m. Teenagere skal gå i seng mellem 9 og 22 .m. Selvom de anbefalede søvntimer for hver alder kan variere afhængigt af din tidsplan og personlige forhold, er det altid bedst at holde den samme tid. Dit barn vil være mere opmærksom og produktiv, jo længere han eller hun sover.

Nogle mennesker har muligvis ikke brug for de anbefalede søvntimer baseret på deres alder. Nogle mennesker er i stand til at fungere i den nedre ende af dette interval, mens andre kræver alle de øvre grænser. I hvert tilfælde skal du muligvis sove i længere timer. De anbefalede søvntimer for hver aldersgruppe er en retningslinje og bør følges. At holde sig til de anbefalede timer kan føre til sundhedsmæssige problemer. Mangel på søvn kan føre til vægtøgning, nedsat immunitet, depression, forhøjet blodtryk og andre sundhedsmæssige problemer.

Teenagere elsker at kalde sig “natugler”. Dette er en almindelig misforståelse. Dette gælder for de fleste teenagere, men sandheden er, at teenageres døgnrytme skifter efter puberteten. Dette resulterer i tidlige morgener og mindre søvn. Teenagere har også en tendens til at sove mere i weekenden, end de gør i løbet af arbejdsugen. Forældre skal opmuntre deres børn til at få nok søvn.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.