Førtidspension køreplanen

For de fleste mennesker at finde ud af deres pensionering kan indkomst være en skræmmende opgave, for andre de simpelthen ignorere det alle sammen tænker, at pensionsalderen er så langt ind i fremtiden, at de ikke behøver at bekymre sig om det nu, og at i sidste ende det hele kommer sammen for th EM. Balance-årig – er balancen i den alder, du har angivet som din pensionsalder. Nogen går på Pension i deres 40s vil har brug for en langt større portefølje til at opretholde en yderligere to årtier af pensionering udgifter end nogen går på Pension i deres 60 ‘ erne. For eksempel, når de fleste mennesker nævne pensionering, nævner de ikke arbejder enten deres primære handel for noget nemt, eller ikke i orden på alle.

Du kan også vælge, hvordan du vil modtage pengene enten alle på én gang eller i et bestemt tidsrum tidsrum eller liv. Tanken om, at jeg ville tjene flere penge under pensionering end under min erhvervsaktive år syntes ulogisk, men tallene var lige der. Jeg tror, du sætter op en masse gode point herunder at livsstil design bevægelse kan skrumpe hvis flere mennesker er lønnet beskæftigelse i stedet sidder foran deres bærbare computere.

Du starter med en periode af baseret på netop din opsparing sats. Nå, de kører bange, da de er også helt klar effekt den massive ekspansion i pensionering behov af Baby Boomers er gonna have på økonomien og leder eventuelt på milliarder mere nødvendige i pension udbetalinger.

Og vi vil antage, at dine investeringer Tjen en rente på 5%, og at du vil tage 4% om året fra dine investeringer til at dække dine udgifter. Du starter med at gøre $78k om året, og det er når du indstiller dit sind til tidlig pensionering. Han ikke kører en side business han gør hvad han ønsker hver dag, mens hans opsparing og pension nemt dække hans perfekte pensionering livsstil.

For øjeblikket er der ingen pensionering i deres fremtid. BRAND er ikke en mulighed for alle, men to mål skitseret af denne tilgang – finansielle uafhængighed og førtidspensionering. Det er rart, hvis du var to høje indkomster og smart nok til at starte tidligt nok, men for dem af os, der stadig ønsker at gå tidligt på Pension og ikke har dette, hvordan man bedst at nærme sig det?

Hvis valgt, vil denne indstilling reducerer dit Inflationen-justerede årlige forbrug af 2-3% pr. år begynder i en alder af 56, og derefter stabilisering i en alder af 76 at holde trit med inflationen. Hvis du bekymre dig om vil det være nok til at gå på Pension?”før du har selv besparelser og nøjsomhed færdigheder til at komme til punkt, du er at sætte vognen foran hesten.

Fordi han havde en plan og hans kone var støtter idéen, sparer over 50% var indkomst ikke svært overhovedet for dem. Ved ikke hvor meget huset jeg har råd til i betragtning vil jeg gerne spare min opsparing til efterløn? Førtidspension er mindre for folk der hader deres job og mere for dem, der har en klar idé om en anderledes livsstil eller mål de måske ønsker at forfølge.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.