Bedste 25 måder at blive rige ideer på Pinterest

For det meste af min karriere, har jeg arbejdet med rige folk fra hele verden – iværksættere, investorer, investeringer bankfolk, business angels, ledere, advokater og andre. Google sparkede ud som et forskningsprojekt i Stanford i 1996 og Facebook startede livet i 2004 som et lukket netværk for studerende på Harvard før morphing i de multi-milliard dollar kolosser de begge er i dag og i den proces at opnå deres stiftere overordentlig rige .

Ser udefra de fleste boksning fans siger, han er ved at miste penge og Roc Nation vil mislykkes, men jeg kan garantere han ser på det mere som en leder, tab, en måde at få sin fod ind i døren og overvejer hver ekstra dollar, der betales som en investering i det nye venture og ikke nær et tab.

Denne fond var ikke tilgængelige dengang, og der er ingen garanti for at du får den samme slags returnerer går fremad, men langsigtede buy-and-hold investorer i indeksfonde er langt mere tilbøjelige til at blive rig end kortfristede handlende, og med meget mindre indsats med rentefri lån.

Hvis du ikke forstår 1.000% i hvilken et produkt du investerer dine penge, du vil sandsynligvis miste det. Så, hvis du ønsker at blive rig, må du forstå finansielle produkter, skatter, juridiske aspekter og andre investeringsspørgsmål virkelig godt.

Nå, medmindre du kender klassiske biler vrangen ud ligesom fyr jeg talte om, eller du er en ekspert på ejendomsmarkedet, og ikke har noget imod at være en udlejer, eller du har nogle andre færdighed eller talent, der vil give dig en reel kant over alle andre i et bestemt felt , du skal bare købe ind diversificeret indeksfonde (Exchange Traded Funds), uden at forsøge at tid marked, eller Gud forbyde, slå det. Jeg har allerede vist dig hvorfor så indsamle disse indeksfonde, over tid, intet vil slå dem.

Tage en cue fra dem og abonnere på The Wall Street Journal NWS, +0.29%, watch CNBC CMCSA,-0.38%, pick up, Fortune tid, +0.27% i stedet for en sladder magasin og følge finansielle eksperter på kvidre TWTR, +4.35% bliver en hengiven elev af penge, og du kan mestre sc ience for at få rig.

Hvis den lange men idiotsikker vej til at blive en millionær, (der, knappe og gemme som en kandidat og opbygge et velafbalanceret og vedvarende investeringsportefølje i din 30 ‘ erne og fremefter) ikke appellerer til dig, så er der andre mere kreative måder til at blive beskidte rige i en kortere tidsramme.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.