31 hurtig og beskidt Finance Tips til at få dine penge i form til 2017

Nøglen til enhver tur er at være smart med dine penge- og at selv starter, før du kommer til vejen. Det er vigtigt at vide, hvordan man kan gemme og planlægge din rejse, så du ikke kan finde dig selv løbe tør for penge på vejen. Her er mine bedste tips og tricks til at spare penge for enhver tur. Du vil finde en overflod af ressourcer, interviews med andre rejsende, og hemmelige ninja hacks, der vil hoppe starte din rejse fund! En stor privatøkonomi tip til at huske er at planlægge dit giver. I stedet for tilfældigt giver her og der når lejligheden byder sig, planlægger du giver på forhånd. Dette giver dig mere kontrol og hjælper du give årsager du tror på mest.

Jeg finder det i orden for enhver at spare penge, nødt du til at finde en balance mellem udgifter og spare. Problemet er, vi bruger meget lettere, end vi kan spare. Man kunne sige, vi kan være sparsommelig med alt, hvad vi gør, men derefter hvad vi arbejder så hårdt? Efter disse tips vil hjælpe nogen spare penge, samtidig med at leve et behageligt liv. Jeg følger mange af disse tips mig selv, og finde ikke mig selv leve et anstændigt liv.

Deltage i vedligeholdelse spørgsmål. Vedligeholdelse kan ikke virke som et økonomisk spørgsmål, men forlænger levetiden for værdifulde aktiver er helt relevante til finansielle fitness. Bruge den nødvendige tid, penge og kræfter at korrekt pleje huse og køretøjer – sammen med deres kritiske komponenter — er en high-yield investeringer.

Leve som en studerende for et par år. Kollegium var den mest sjov periode af mit liv… og jeg var dybest set brød hele tiden. Jeg har aldrig gik til hyggelig middage. Jeg har sjældent købt nyt tøj. Huse og lejligheder jeg boede i var lossepladser. Hvis du kan bare holde din livsstil det samme for et par år efter skole, der kan være et kæmpe forspring til at få din finanser i orden. Du kan betale nogle studielån, udvikle gode besparelse vaner og undgå ødelæggende kreditkort gæld. Og du kan stadig have det sjovt når du er ung uden at bruge et ton af penge.

Jeg har lige for nylig pensioneret efter 30 års tjeneste med Marine Corps. Jeg nød virkelig min tid tjener korpset og jeg blomstrede i disciplineret miljø. Jeg tog også en disciplineret tilgang til besparelse. Her er nogle af de taktikker, jeg brugte-de er meget lav til moderat risiko.

Det værste tænkelige scenario er din virksomhed siger nej. Men hvis de siger ja, det vil gøre dit liv lettere. Her er nogle tips til at hjælpe dig med at bede om et raise og faktisk får det. Og ved at holde stille, du kan skrue dig selv. Denne grafik fra viser hvor mange penge du kan tabe ved ikke forhandle om din løn. viser hvor mange penge du kan tabe ved ikke forhandle en højere løn.

Du har hørt det før og det er stadig sandt: gå grøn sparer grøn. Om det er et hjem virksomhed, kontor, butiksfacade — hvad slags plads din virksomhed bruger, jo mere energi effektive dit space er, de lavere nytte omkostninger du vil have. Så gå ud og købe disse kompakte fluorescerende pærer allerede — de kan spare dig for tre fjerdedele af din belysning lovforslag om året! For mere information om grønnere dine rum, så tjek Energy Star, et program køres af US Environmental Protection Agency.

Fokus på dine faste omkostninger. Jeg har aldrig været en stor fan af budgettering. Jeg kan godt lide tanken om at forstå, hvad din faste omkostninger vil være hver måned og tilbringe resten (og ja, besparelse er faste omkostninger). 50/30/20-reglen er ikke et dårligt sted at starte. Du kan også spare penge ved forståelse som periodiske betalinger du gør — gym medlemskaber, Netflix, Apple musik, kabel, Internet, telefonservice — der er værd, og som dem du ikke udnytte nok.

Leveomkostningerne i Iowa er overraskende lavt, nok så at jeg er helt glade for at give de kulturelle muligheder andre steder at nyde Iowa hele året rundt. Når jeg ønsker at nyde de kulturelle attraktioner i et andet sted, jeg vil rejse der – efter alt, kan jeg råd til det fordi jeg spare på leveomkostninger resten af året.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.