Udviklet trægulve – et godt alternativ til massivt trægulv

Manipuleret træ gulve har været en af de store nyskabelser i gulvbelægning at ramme markedet. Manipuleret hårdttræ er ikke fremstillet af massivt træ. Det består af flere lag og kun det øverste lag er den faktiske hårdttræ, som du altid har drømt om at have til gulve i dit hjem. Lagene nedenunder er specielt designet til at give dig maksimal slitage og de give dig praktisk gulvbelægning til næsten alle rum i huset. Manipuleret træ gulve har fordele over solid hårdttræ, der gør det meget attraktivt.

For én ting, er manipuleret trægulve ikke så dyrt som solid hårdttræ gulvbelægning. De andre lag af manipuleret hårdttræ Gulvbelægning er krydsfiner eller high density fiberplader. De er støbt sammen under højt tryk i en Fabriksindstilling. Manipuleret hårdttræ gulve billige mdf plader vil ikke udvide og kontrakt som solid hårdttræ gør med ændringer i luftfugtighed og temperatur. Du kan installere det over næsten enhver type af eksisterende gulv og ved at følge særlige instrukser kan du installere en manipuleret gulv over strålevarme kilder.

Manipuleret træ gulve i en af de mest alsidige valg, som du kan gøre, når det kommer til gulve i dit hjem. Det har mange praktiske anvendelser. Du kan installere det over en eksisterende betongulv eller et sted med ringere kvalitet træ. Du kan fastklæbe eller søm det ned og der er også manipuleret hårdttræ gulve, der er limfri, danner et flydende gulv. Det er et glimrende valg i områder hvor der er drastiske ændringer i temperatur og fugtighed. Dog manipuleret træ ikke klarer sig godt i værelser af de hjem, hvor der er et overskud af fugt og fugtighed, som i badeværelser eller mudrooms.

En af de vigtigste grunde til at mange boligejere vælger manipuleret trægulve er dens fantastiske pris. Du har samme udseende og konsistens af hårdttræ, men det synes, som om du får hårdttræ på en engrospris. Manipuleret hårdttræ gulve er nemme at installere og instruktioner er klart trykt inde i hver æske af gulve. Du har for at sikre at undergulvet er ren for støv og snavs, før du begynder så at nogen små stykker af rock ikke vil arbejde sig gennem gulvet.

I linje af manipuleret trægulve, kan du få forskellige typer af træ, pletter og finish. Du kan også vælge prefinished og ufærdige hårdttræ, men hvis du er på udkig efter en nem projekt, så er det bedst at gå med prefinished. Denne måde, når du har manipuleret hårdttræ gulvbelægning installeret, du ikke behøver at genere anvende enhver plet eller finish. Du kan bare læne sig tilbage og nyde din manipuleret trægulve.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.