Økonomi Tips ugentligt

Dette er den anden rate i min samling af de bedste finansielle tips fra dagens top privatøkonomi bloggere. Når det kommer til penge, snakke disse folk bare ikke snakken; de går i gang. Den første artikel i denne serie havde nogle gode tips, og det vil tage en mere til at dække dem alle. Et andet Tip: For dem, der bruger Cox Communications for deres internetforbindelse, de har en unadvertised basic high-speed “Internet, der er $20 om måneden billigere. Og mens de hævder, at det er langsommere, jeg aldrig har bemærket en forskel siden skifte over… Det er $240 om året!

Jeg betaler i øjeblikket $600 om måneden, med en payoff datoen for februar 2018 (mest sandsynligt kommer til at betale fuld balance December 2017). Indtil da, jeg ikke bidrage noget til min IRA. Det gør virkelig ondt som min nuværende arbejdsgiver ikke selv tilbyder en 401k, så jeg mangler at gamle arbejdsgiver 6% match.

Håndtering af penge effektivt gør det også muligt at komme ud af gælden og reducere mængden af rentebetalingen på kreditkort og lån. Nogle af de bedste måder at administrere penge effektivt omfatter at sige nej til investeringer, ikke der er økonomisk forsvarlig, gemme en vis procentdel af hver lønseddel, at skabe et månedligt budget til at spore indtægter og udgifter og begrænsning af køb af varer, ikke der nødvendige udgifter.

Få alvorlige om besparelse for uddannelse. Som videregående uddannelse bliver dyrere og mere nødvendige for unge mennesker at komme ind på arbejdsmarkedet, bliver styrkelse af evnen til at betale for kollegiet mere vigtigt for forældre og bedsteforældre. Plus, de fleste af os ville hellere tjene renter på college besparelser end betale renter på studielån. Derfor personer bør overveje at tage fordel af 529 planer eller andre skatte-stillede besparelser strategier, der vil hjælpe med at lancere den næste generation mod deres egne finansielle succes.

Disse er alle vanskelige samtaler at have, men det er meget bedre at hash ting ud nu end for at blive krænket, føler sig undervurderet eller ender i en finansiel virvaret. De følelsesmæssige konsekvenser af at integrere dine finanser er lige så vigtig som de logistiske udfordringer.

Undgå tilberedte fødevarer. Frosne pizzaer og pie skaller, færdiglavede kugels, pakkede cookies og juice kasser, færdigpakkede salater og bager kager er nem og hurtig men de koster en formue. Virkelig, udgifterne til ingredienserne til at gøre din egen kugel eller pie skorpe er så lille. Det tager tid men, så gøre disse emner i store mængder og fryse dem. En foodprocessor kan hjælpe dig med Riv en masse kartofler til kugel og blande nok dej til seks pie skaller på ingen tid.

For at gennemføre spare penge tips, skal du etablere nogle prioriteringer; ting, som du vil holde og ting, som du vil give op. Ting, du skal holde omfatter sundhed, auto, hjem og livsforsikring. Ikke at have nogen af dem, der vil koste dig mere i det lange løb, men du kan altid shoppe rundt for at spare penge på disse emner.

Da jeg boede i en større by, købte jeg en transit-Årskort, der faktisk er betalt for sig selv efter mindre end to måneder efter brug sammenlignet med ved hjælp af en bil. Ovenpå i 10 måneder, jeg dybest set kunne ride til at arbejde (og nogle begivenheder) gratis. Der er penge i banken.

Suspendere din forsikringsdækning, når du er ude af byen. Vil de forlade din bil til at sidde i garagen for et par uger, mens du går på ferie? Spørge dit forsikringsselskab om nedgradering din dækning på det pågældende tidspunkt. Du kan slippe din garantidækning og reducere dine præmier for kort tid.

Hvis du har studielån, betale dem. Studielån er ikke collateralized og normalt ikke kan udtømmes i konkurs. Det betyder, du er mest sandsynligt vil blive hængende med dit studielån, medmindre du betaler dem. Hvis du kvalificerer dig til en tilgivelse program til at arbejde i offentlig tjeneste, der er også en mulighed for at udforske. Komme ned til business nu og yde ofre, så du kan få ud af studerende lån gæld. Det er ikke god gæld.” Det er gæld der skal gå væk.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.