Business, Business Success

Desværre, privatøkonomi ikke endnu er blevet en nødvendig emne i high school eller college, så du kan være temmelig clueless om, hvordan du administrerer dine penge, når du er ude i den virkelige verden for første gang. I New Zealand, har kynisk skat vandreture gjort rygning absolut ruinerende til din økonomi. Fortælle folk at bare forlade”er ikke super hjælpsom. En mulighed er at skifte til e-cigaretter, som er omkring 95 procent mindre skadeligt end tobak. De indeholder nikotin, men har ikke de andre 3999-odd kemikalier. Nogle mennesker bruger dem til at afslutte, ved langsomt at skære ned på mængden af nikotin i væsken.

Jeg for nylig gik til Kroger at købe nogle dagligvarer, og medbragt en stak af Publix kuponer til at bruge. Jeg handler normalt ikke på Kroger, men antages at de ville acceptere deres konkurrent kuponer. Men mens mine dagligvarer var at blive ringet, min Publix kuponer blev afvist og jeg var ikke i stand til at spare nogen penge. Havde jeg vidst Kroger gemme politik om ikke at acceptere konkurrent Kuponer, kunne jeg have gået andre steder for at bruge dem.

En ren luftfilter kan forbedre din gas kilometertal af op til 7%, så du sparer mere end $100 for hver 10.000 miles kørt i en gennemsnitlig køretøj. Rengøring din luftfilter er let at gøre i bare et par minutter – bare følg instruktionerne i bilens manual og du er god til at gå.

Vi prøve ikke super hårdt at være energieffektive i øjeblikket. 1) vi bor i et hus bygget i 30 ‘ erne. 2) vi betale ikke utilities (det er en præstegården). Vi er ikke spild, men vi ville ikke nogensinde forrente betaling for de mere dyre ting, så de ikke er det værd for os.

Automatisk i modsætning til populær tro, spare penge betyder ikke, købe lavere slutprodukter. For eksempel, når du køber en bærbar computer, kan købe $150 model synes som en god måde at spare nogle penge. Men tænke på den langsigtede værdi af produktet.

Selv om det ikke vil spare dig penge, jeg vil stadig kraftigt anbefale at bringe din egen pude og tæppe og badning elementer, bare for komfort faktor, og det faktum, at hospitalet leveret ting er forholdsvis lav kvalitet i forhold til, hvad du har derhjemme.

Har du nogensinde set en reklame for en bilforhandler, lovende super lav rente? Den averterede sats er ikke for alle. Hvis du går med din kredit score på 500, Forvent ikke at kvalificere sig til de samme rentesatser som person med en 700 score.

om den puder og lagener på hospitalet tror jeg, nogle gør det. en af vores største hospitaler har stoppet praksis selv. de forsøger at holde folk fra at bringe i ting med bakterier, som kunne forværre patienters vilkår. Det er, hvad jeg hørte fra en læge alligevel.

Vi har sammensat et stort ressource af 81 privatøkonomi tips hver ung voksen skal leve af. Du behøver ikke at sætte dem alle i praksis på en gang, men at komme ind i vane med at indarbejde dem i dit liv vil få dig på rette vej mod at blive økonomisk fri.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.